Çıtanak aday adaylığını açıkladı

Çıtanak aday adaylığını açıkladı

Siyaset Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ak parti Belediye Başkan aday adaylarını belirleme sürecinde sona yaklaşırken aday adaylarının vaatleri de netleşmeye başladı.

Ak Parti Kozluk Belediye Başkan aday adayı Savaş Çıtanak vaatlerini ve yapacaklarını sıraladı. Çıtanak “Belediye başkanlığı görevine aday olma sebebim ilçem ve ilçe halkımın sorunlarına çözüm bulabilmek ,tüm imkanlarımı seferber ederek özlem duyduğumuz ve biz Kozluk halkına yaraşır standartlarda refah ve gelişmiş bir ilçe hayalimizi gerçekleştirmektir. Allah nasip ederse göreve gelmem durumunda ilçemin iş bulma sıkıntısı ve bazı imkansızlıklar nedeniyle göç etmek zorunda kalmış genç nüfusuna istihdam sağlamak ve ilçe ekonomisini kalkındırmak için ilgili bütün paydaşlar ve tüm aşiretlerin fertlerinin de desteğiyle işbirlikçi projelere imza atıp ilçemizi ekonomik olarak kalkındıracağız. Kadim Kozluk tarihine sahip çıkacak kültürel tarihi değerlerimizi koruyacağız. Böylece göç veren değil göç alan bir ilçe olacağız. İlçemize yapmayı planladığım bütün yatırım ve projeler neticesinde sosyal hayatı,iş hayatını, tarımı ,eğitimi ve turizmi geliştirip ilçemizi çok yönlü dikkat çeken,rağbet gören bir cazibe merkezi haline getireceğim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.