İHH 4 TIR UN GAZZE’YE GÖNDERDİ

Batman İHH organizasyonuyla, acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 4 Tır un, Gazze’ye ulaştırılmak üzere dualarla yola çıktı.

Yaşam Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 13:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Özgürlük Filosuna katılmak üzere Batman’dan İHH Batman Şube Başkanı M. Latif Kaya, İHH Bölge Koordinatörü Fatih Gök ve gazeteci Ferit Tunç  dualarla uğurlandı.

Uğurlama töreni Esentepe Külliyesi önünde gerçekleşirken, burada organizasyonla ilgili basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını okuyan İHH Batman Şube Başkanı M. Latif Kaya,  Yaklaşık yedi aydır ne yazık ki tüm insanlığın gözü önünde acımasızca bir soykırım yaşanıyor.

30’dan fazla ülkeden vicdan sahibi aktivistlerin katılımıyla Akdeniz’e açılacak Gazze İçin Özgürlük Filosuna Batmanlı hayırseverlerin bağışlarını teslim etmek ve Özgürlük Filosuna Batman’dan katılacak kardeşlerimizi uğurlamak için toplanmış bulunuyoruz. Gazze’li mazlum kardeşlerimizin çığlıklarına, gözyaşlarına bir nebze de çare olmak adına Batmanlı vicdan sahipleri adına “Gazze İçin Özgürlük Filosu”na katılım sağlayacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.