YAŞAMA BEŞ GÜN TUTUNABİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Batman – Siirt Çevre yolunda motorlu bisikletle seyir halinde iken bir otomobili çarpması sonucu ağır yaralanan Adnan Derse, hayata tutunamadı.

Asayiş Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 15:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Kaza 5 gün Önce Batman yeni Siirt çevre yolunda meydana gelmişti.5 gün önce Siirt çevre yolunda kullandığı motosikletle seyir halinde iken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 28 yaşında Adnan Derse, Batman eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan ilk müdahale ardından Elazığ Devlet hastanesine sevk edilmişti. Bir süredir Elazığ Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Derse, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Derse, Beşiri’ye getirilerek ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında Beşiri Asri mezarlığında toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.