PETROL STORE PERON SPOR MAĞAZASI KABUĞUNA SIĞMIYOR

PETROL STORE PERON SPOR MAĞAZASI KABUĞUNA SIĞMIYOR

Spor Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 15:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman'da spor mağazası olarak faaliyete başlayan Peron Spor baskı ve forma atölyesi, her geçen gün yeniliklere imza atıp gelişerek büyüyor. Son teknolojik makinelerle el değmeden ürettikleri ürünleri dünya pazarına ihraç ediyor.

Batman firması Petrol Store Peron Spor mağazası yeni açtığı 600 metrekarelik alandaki üretim tesisinde

günlük 500 adet forma ve 500 adet Tişört üretimi yapıyor. Kapasiteyi arttırıp hem istihdam sağlayacak hem de tüm futbol severlerin forma ihtiyacını gidermeyi hedefliyor.

 

 GÜNLÜK ÜRETİM 500,’DEN 1000’E ÇIKACAK

Konuyla ilgili Gazetemize bilgi veren Petrol store peron spor mağazası sahibi Murat Çetin,”  iki yıl önce birinci cadde de Petrolstore peron spor mağazasını açtık ve mağazamızda her türlü spor ürünleri Satışı yapmaktayız. Marka olma yolunda azim ve kararlılıkla kendi ürünlerimizi üretip yurtiçi ve yurtdışı pazarında satışını yapmaktayız. yeni gelen makinalarla kapasiteyi iki katına çıkarıp hem üretimi hem de istihdamı arttırmayı hedefliyoruz.

 

15 PERSONEL İSTİHDAM EDİLİYOR

Üretimi yaptığımız ürünler el değmeden yapılmakta ve üretimi yaptığımız forma ve Tişört çeşitlerimizi Türkiye’nin birçok noktasına satmakta olup ayrıca Yurt dışına da gönderiyoruz bunların arasında Irak, Almanya, Fıransa ve İngiltere’de yer alıyor,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.