Tesisler güvenlik kamerasıyla izleniliyor

Tesisler güvenlik kamerasıyla izleniliyor

Gündem Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 13:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tesisleri 400 güvenlik kamerasıyla izleniliyor.

Gençlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde spor yapmaları için Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle, Aselsan Şirketinden profesyonel bir hizmet aldıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, herkesin içinin rahat olmasını istedi.

‘TESİSLERİMİZDEN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUM’

Yeni Şehir Stadyumu başta olmak üzere, 19 Mayıs Spor Tesisleri, Spor Salonları, öğrenci yurtları ve bütün idari binaların güvenlik kameralarıyla izlendiğini belirten İl Müdürü Özperk; “Tesislerimizde ve yurtlarımızda herkesin güvende olması bizim için çok önemlidir. Çünkü herkes bizim misafirimiz ve emanetimizdir. Bakanlığımız gerekli bütün desteği veriyor. Batman genelindeki bütün tesislerimizin güvenliğini sağlamak adına güvenlik kameraları alınabilecek bir önlemdir. İster istemez duyulan kuşkularda bu sayede giderilebilmiş oluyor. Başarılı sporcularımızın artması için güvenli ve sağlıklı ortamlarda spor yapmalarının sağlanması bizim için çok önemlidir. Batman genelindeki bütün çocuklarımızı, gençlerimizi ve halkımızı tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum.” diye konuştu. 

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı

Gercüş ilçesinde "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında Şube Müdürü Sahip Ay öncülüğünde Gercüş Öğretmenevinde İl İSGB Koordinatörü Hasan Aydınlık, İl MEM Akup Lideri Hasan Memiş, Okul Sağlığı Hizmetleri Sorumlusu Selma Kacar ve Hareketli Yaşam ve Fiziksel Aktivite Sorumlusu Mesut Utkucu tarafından ilçemiz okul idarecilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.