MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Müstakil Sanayici ve iş adamları Derneği (MÜSİAD) Batman şubesi, Batman Valisi Ekrem Canalp’ın ve üyelerinin katılımıyla dost meclisi toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya ilişkin açıklama yapan MÜSİAD Batman Başkanı İrfan ÖZDEMİR, Üyelerimizle 3 ayda bir düzenli olarak bir araya gelerek dost meclisi toplantısı, üye istişare toplantısı, üye bilgilendirme toplantısı, eğitim toplantısı ve benzeri konularda bir araya gelmekteyiz. Bu günde Sayın Valimizi konuk ederek üyelerimizin katılımlarıyla dost meclisi topaltımızı gerçekleştirdik.

Başkan ÖZDEMİR; MÜSİAD kaldığı yerden yatırım yapmaya üretmeye istihdam etmeye devam ediyor, bu anlamda Sayın Valimiz Ekrem Canalp’ın destekleriyle yatırıma yönelik bütün projelerde yatırımcılarımızın yanında olmuştur. Batmanımızın gelişmesi yönündeki çabaları bizleri memnun etmektedir. Batmanımızın büyümesi, gelişmesi ve büyükşehir olması için büyük çaba sarf eden  sayın valimize çalışmalarından dolayı şahsım ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Dedi.

 

Başkan ÖZDEMİR, Batman'a katma değeri yüksek üretim tesislerini kazanılması için çalışmalar sürdürüyoruz bu şehrin kalkınması büyümesi gelişmesi için çok önemlidir ayriyeten Batman'a ait markaların çoğalması da şehrin büyümesine katkı sağlamaktadır. Bununla beraber Batmanımızın büyümesi için gayret eden, emek sarf eden her kim olursa olsun biz de varız diyoruz elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Dedi

Dost meclisi toplantısı sonunda MÜSİAD ‘a yeni üye olan Metin Akbaş ve Yunus Yıldız’a Üyelik beraatı batman valisi Ekrem Canalp ve MÜSİAD Batman başkanı İrfan Özdemir tarafından verilerek dost meclisi toplantısı sona erdi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.