AFETLERDE KULLANILACAK

AFETLERDE KULLANILACAK

Gündem Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp’in talimatıyla, İl Özel İdaresince şantiyelerde görev yapan personelin ihtiyaçlarını karşılamak ve muhtemel bir afet durumunda afet müdahale ekiplerinin fiziki barınma ihtiyaçlarında kullanılmak üzere dört adet çekme karavan alındı.

Yine aynı amaçla kullanılmak üzere 1 adet minibüs de motokaravana dönüştürüldü, ayrıca olası afet durumunda kullanılmak üzere Afet Koordinasyon TIR’ı alınacak. İl Özel İdaresince alınan ve 205 kW kapasiteli güneş enerji panelleri ile donatılmış karavanlarda; 175 litre temiz su deposu, 150 litre kirli su deposu, 90 litre kapasiteli mini buzdolabı, 2 kişilik ranza, 4 kişilik oturma grubu ve webasto ısıtma sistemi ile set üstü ocak, banyo ve tuvalet özelliklerini içeriyor.

#
Yorumlar (1)
Murat kara
27.10.2023 01:25
Büyük ihtiyaç
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.