/>
dicle elektrik

Eş başkanlardan imar çıkışı: İzin yok

Gündem 05.09.2024 - 13:45, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 1017+ kez okundu.
 

Eş başkanlardan imar çıkışı: İzin yok

Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, her hafta çarşamba günü düzenlenen olağan halk toplantılarının beşincisinde halkın sorunlarını dinledi.
Belediye Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda, vatandaşlar kentsel sorunlardan sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda taleplerini dile getirdi. Ulaşım, altyapı, park ve yeşil alan gibi çeşitli konularda halkın görüş ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, sorunların çözümü için birim müdürlerinin çalışma yapmalarını istedi. Yurttaşların, sorunlarını bire bir belediyedeki muhataplarına iletmesi amacıyla halk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Eşbaşkanlar, halkın talep ettiği hizmetleri yapmak için imkanlar dahilinde bütün kaynakları kullanacaklarını ifade etti. İMAR VE KAT SAYISI DEĞİŞİKLİĞİNE İZİN YOK İmar ve kat sayısı değişikliği talebinde bulunan yurttaşları dinleyen Eşbaşkanlar, Kahramanmaraş depreminde yaşanan felaketten ders aldıklarını ve herhangi bir canlıya mezar olacak hiçbir yapıya izin vermeyeceklerini belirterek her zaman yaşamı savunacaklarını belirtti. 
Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, her hafta çarşamba günü düzenlenen olağan halk toplantılarının beşincisinde halkın sorunlarını dinledi.

Belediye Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda, vatandaşlar kentsel sorunlardan sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda taleplerini dile getirdi. Ulaşım, altyapı, park ve yeşil alan gibi çeşitli konularda halkın görüş ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, sorunların çözümü için birim müdürlerinin çalışma yapmalarını istedi. Yurttaşların, sorunlarını bire bir belediyedeki muhataplarına iletmesi amacıyla halk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Eşbaşkanlar, halkın talep ettiği hizmetleri yapmak için imkanlar dahilinde bütün kaynakları kullanacaklarını ifade etti.

İMAR VE KAT SAYISI DEĞİŞİKLİĞİNE İZİN YOK

İmar ve kat sayısı değişikliği talebinde bulunan yurttaşları dinleyen Eşbaşkanlar, Kahramanmaraş depreminde yaşanan felaketten ders aldıklarını ve herhangi bir canlıya mezar olacak hiçbir yapıya izin vermeyeceklerini belirterek her zaman yaşamı savunacaklarını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.