‘İlçelerimizi önemsiyoruz’

‘İlçelerimizi önemsiyoruz’

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlçe ziyaretleri kapsamında yoğun bir program geçiren MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, geçtiğimiz hafta Kozluk’taydı.

Hasankeyf’ten sonra Kozluk ziyaretleri için de start veren İl Teşkilatı, geçtiğimiz haftanın neredeyse tamamını Kozluk’ta geçirdi. Bu doğrultuda, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Aytaç Karaoğlu, ilçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Belediye Başkanı Ayhan Eren başta olmak üzere tüm belde belediye başkanları ve üst düzey yetkilerle görüşerek, çeşitli temaslarda bulundu.

‘İLÇELER, MERKEZDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNÜLEMEZ’

İlçe ziyaretleri doğrultusunda temaslarını sıklaştıran Başkan Çetin: ‘’Sorunlarımızı kendi bölgelerinde görmek açısından memleketin her yerine koşma gayreti ve telaşı içerisindeyiz. Sağ olsunlar zaten Kozluk’taki yöneticilerimiz de her türlü özveriyi gösteriyorlar ve biz de çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Zira birçok noktada da onlarla mutabıkız. Onlar hizmet için hazır, biz de insanımıza hizmete aşığız. Bu maksatla da ilçelerimizi de çok önemsiyoruz. Çünkü ilçelerimiz, merkezden asla bağımsız düşünülemez.’’ diyerek, Kozluk temaslarını özetledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.