UZUN ARADAN SONRA FİYATI DÜŞTÜ!

Et fiyatlarındaki artışın ardından sevindiren indirim haberi kasaplardan geldi. Kuzu et fiyatı uzun bir aradan sonra ilk kez düştü.

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

KUZU ET FİYATI 420 LİRAYA GERİLEDİ…

Ramazan ayı öncesinden bu yana kırmızı et fiyatlarındaki yükseliş vatandaşı kırmızı et yiyemez duruma getirmişti. Daha önce 480 liradan satışa sunulan kuzu ve oğlak eti bu hafta itibariyle 420 liraya kadar düştü. Et fiyatlarındaki düşüş kasaplar tarafından olumlu karşılanırken, vatandaşlar da yaşanan fiyat düşüşlerini fırsata çevirmek için kasapların yolunu tuttu. Kırmızı et fiyatlarında yaşanan düşüşler konusunda görüş belirten kasaplar, “Geçtiğimiz ay et fiyatlarında büyük bir yükseliş vardı ama çok şükür ilkbaharda besicilerin mevsimsel koşulların iyi geçmesi nedeniyle besicilerin masrafları azaldı. Fiyatlar düşünce doğal olarak da et satışlarımızda da artış oluyor” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.