UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Sosyal çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Bir Kalp Bin Umut Derneği gönüllüleri bu kez de yaklaşık 25 yıldır bedensel ve zihinsel olarak özel gereksinimleri olan vatandaşın imdadına yetişti.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

25 yıldır hem bedensel hem de zihinsel olarak hayatını idame ettiren özel gereksinimli olan vatandaşa Bir Kalp Bin Umut Derneği gönüllüleri başlatmış olduğu kampanyaya kulak veren iş insanı sayesinde yatağa mahkum kalan vatandaşa tekerlekli sandalye ulaştırarak Umut oldular.

 

 Dernek Başkanı Mercimekçi; yapmış olduğumuz aile ziyaretleri kapsamında bizlere ulaştırılan dezavantajlı vatandaşlarımız için yapmış olduğumuz çalışmalara destek veren tüm gönüllü dostlarımıza teşekkürü borç biliriz. Bu tür çalışmalara ortak olmak istersiniz bizimle iletişime geçerek zor durumda olan vatandaşlara umut olabilirsiniz. Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.