DEM’de adaylık için 32 kişi başvurdu

DEM’de adaylık için 32 kişi başvurdu

Siyaset Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DEM Partisinde, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Batman Belediyesi Eş Başkanlığı için aday adaylığı başvuruları sona erdi.

Mevcut belediye eş başkanları Mehmet Demir ile Songül Korkmaz’ın da aday adaylığı başvurusunda bulunurken, Batman Belediyesi Eş Başkanlığı için toplam 32 kişi başvurdu. İşte DEM Parti’den Batman Belediyesi Eş Başkanlığı için başvuruda bulunan aday adayları; Azad Esin, Adnan Bayhan, Murat Sankur, Fatma Ablay, Sebahat Acar, Celal Doğan, Adil Özalp, Ahmet Eğlenti, Havva Can, Mazlum Tenha, Gurbet Doğan, Zedan Ekmen, Elanur Yılmaz, Ezel Aydın, Faysal Gümüş, Ferah Solmaz, İsmail Gönül, Hamza Ayiş, Hasan Sancar, Vahdettin Tüzün, Ercan Astan, Mehdi Öztüzün, Mehmet Bagatir, Mehmet Şah Ogurlu, Muayyet Gök, Mehmet Yel, Ozan Ataca, Ömer Kurt, Ruken Işık, Seyit Bilal Evren, Songül Korkmaz, Gülistan Sönük, Eyüp Yağız, Ömer Kulpu, Mustafa Mesut Tekik ve Mehmet Demir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.