146 İşçi İstihdam Edecek

146 İşçi İstihdam Edecek

Gündem Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TEİAŞ Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi statüsünde 66'sı Tekniker, 80'i Teknisyeni olmak üzere toplam 146 işçi Türkiye İş Kurumu aracılığı ile istihdam edilecek.

İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı işyeri, ili, unvanı, sayısı ve aranılan şartlar ilanda belirtilmiş olup işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 12.06.2023 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekiyor.

Başvurular adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacaktır. Başvuru yapılacak kadrolar için istenilen öğrenim seviyesinden daha üst öğrenim seviyesinden mezun olan adaylar ile henüz mezun durumda olmayan adaylar Teknisyenler için noter huzurunda çekilecek kura çekimine dahil edilmeyecek.

Teknikerler içinse mülakat sınavına davet edilmeyecektir. (Örn; Teknisyenlik için başvuru yapan bir aday Lisans ya da Önlisans mezunu olması veyahut henüz liseden mezun olmamış olması durumunda noter huzurunda yapılacak olan çekilişe katılamayacaktır.)

İLANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.