/>
dicle elektrik

Cansuyu Derneği, Afrika ve Asya’da binlerce su kuyusu açtı

Gündem 30.09.2024 - 11:53, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 1430+ kez okundu.
 

Cansuyu Derneği, Afrika ve Asya’da binlerce su kuyusu açtı

Cansuyu Derneği, Afrika ve Asya’da binlerce su kuyusu açtı
  Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afrika ve Asya’da suya erişimde zorluk çeken bölgelerde binlerce su kuyusu açarak, milyonlarca insana temiz su sağlıyor. Dernek, bugüne kadar 25 ülkede 4.943 su kuyusu açtı ve 2024 yılında da 386 yeni kuyu hizmete sundu. MİLYONLARCA İNSANIN SU SORUNU DEVAM EDİYOR Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, dünya genelinde 1 milyardan fazla insanın temiz suya ulaşamadığını, kirli suların neden olduğu hastalıklar yüzünden her gün bin çocuğun hayatını kaybettiğini belirtti. AFRİKA VE AFGANİSTAN’DA 3.500 DOLAR, ASYA’DA 1.000 DOLARA SU KUYUSU Dernek, Afrika ve Afganistan’da 3.500 dolar, Asya’da ise 1.000 dolara su kuyusu açıyor. Bağışçılar ayrıca küçük katkılarla havuz sistemine dahil olup, su kuyusu projelerine destek olabiliyor. Her bir kuyu, günde 300-500 kişiye su sağlıyor.
Cansuyu Derneği, Afrika ve Asya’da binlerce su kuyusu açtı

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afrika ve Asya’da suya erişimde zorluk çeken bölgelerde binlerce su kuyusu açarak, milyonlarca insana temiz su sağlıyor. Dernek, bugüne kadar 25 ülkede 4.943 su kuyusu açtı ve 2024 yılında da 386 yeni kuyu hizmete sundu.

MİLYONLARCA İNSANIN SU SORUNU DEVAM EDİYOR

Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, dünya genelinde 1 milyardan fazla insanın temiz suya ulaşamadığını, kirli suların neden olduğu hastalıklar yüzünden her gün bin çocuğun hayatını kaybettiğini belirtti.

AFRİKA VE AFGANİSTAN’DA 3.500 DOLAR, ASYA’DA 1.000 DOLARA SU KUYUSU

Dernek, Afrika ve Afganistan’da 3.500 dolar, Asya’da ise 1.000 dolara su kuyusu açıyor. Bağışçılar ayrıca küçük katkılarla havuz sistemine dahil olup, su kuyusu projelerine destek olabiliyor. Her bir kuyu, günde 300-500 kişiye su sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.