/>
dicle elektrik

Batman’a Yeni Bir Sivil Toplum Adımı: Kansere Gülümse Derneği Faaliyete Geçiyor

Yaşam 05.01.2025 - 14:49, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 2389+ kez okundu.
 

Batman’a Yeni Bir Sivil Toplum Adımı: Kansere Gülümse Derneği Faaliyete Geçiyor

Batman’a Yeni Bir Sivil Toplum Adımı: Kansere Gülümse Derneği Faaliyete Geçiyor
Batman’da sivil toplum alanında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genel merkezi Ankara’da bulunan ve kanserle mücadeleye odaklanan Kansere Gülümse Derneği , Batman İl Başkanlığı’nı resmi olarak hayata geçirdi. Derneğin il başkanlığına, toplumsal duyarlılığı ve sivil toplum çalışmalarındaki başarısıyla tanınan Dilan Binici atandı. DİLAN BİNİCİ’DEN BATMAN’A YENİ BİR SOLUK Geçmişte birçok aktif sivil toplum kuruluşunda önemli görevler üstlenen Dilan Binici, toplumsal sorunlara karşı duyarlılığıyla bilinen güçlü bir isim. Halen aktif siyasette de yer alan Binici, kanser hastalarına destek olmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla yeni projelerle Batman’a katkı sunmayı hedefliyor. Atama sonrası açıklamalarda bulunan Binici, bu görevin kendisi için manevi bir anlam taşıdığını belirterek şunları söyledi:  “Kanser hastası olan yakınlarımı kaybetmenin acısını unutmadım. Bu nedenle Batman’a fayda sağlayacak, hastaların ve yakınlarının yaşamına dokunacak projeler geliştireceğiz. Derneğimiz, umudun ve dayanışmanın simgesi olacak.”  YAKIN ZAMANDA İL BİNASI AÇILIYOR Dilan Binici, derneğin il binasının çok yakında açılacağını ve kongre tarihinin duyurulacağını belirtti. Batman’da sağlık ve sosyal dayanışma alanında güçlü bir etki yaratmayı hedefleyen Kansere Gülümse Derneği, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda. Toplumun kanserle mücadelede yalnız olmadığını hissettirecek projelerle adından söz ettirecek olan dernek, Dilan Binici’nin liderliğinde Batman’a yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlıyor.
Batman’a Yeni Bir Sivil Toplum Adımı: Kansere Gülümse Derneği Faaliyete Geçiyor

Batman’da sivil toplum alanında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genel merkezi Ankara’da bulunan ve kanserle mücadeleye odaklanan Kansere Gülümse Derneği , Batman İl Başkanlığı’nı resmi olarak hayata geçirdi. Derneğin il başkanlığına, toplumsal duyarlılığı ve sivil toplum çalışmalarındaki başarısıyla tanınan Dilan Binici atandı.

DİLAN BİNİCİ’DEN BATMAN’A YENİ BİR SOLUK

Geçmişte birçok aktif sivil toplum kuruluşunda önemli görevler üstlenen Dilan Binici, toplumsal sorunlara karşı duyarlılığıyla bilinen güçlü bir isim. Halen aktif siyasette de yer alan Binici, kanser hastalarına destek olmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla yeni projelerle Batman’a katkı sunmayı hedefliyor. Atama sonrası açıklamalarda bulunan Binici, bu görevin kendisi için manevi bir anlam taşıdığını belirterek şunları söyledi:  “Kanser hastası olan yakınlarımı kaybetmenin acısını unutmadım. Bu nedenle Batman’a fayda sağlayacak, hastaların ve yakınlarının yaşamına dokunacak projeler geliştireceğiz. Derneğimiz, umudun ve dayanışmanın simgesi olacak.”

 YAKIN ZAMANDA İL BİNASI AÇILIYOR

Dilan Binici, derneğin il binasının çok yakında açılacağını ve kongre tarihinin duyurulacağını belirtti. Batman’da sağlık ve sosyal dayanışma alanında güçlü bir etki yaratmayı hedefleyen Kansere Gülümse Derneği, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Toplumun kanserle mücadelede yalnız olmadığını hissettirecek projelerle adından söz ettirecek olan dernek, Dilan Binici’nin liderliğinde Batman’a yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.