/>
dicle elektrik

‘1000 Yılın Ezgileri, 1000 Yılın Kardeşliği’ Konseri Düzenlendi

Gündem 17.01.2025 - 17:26, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 1394 kez okundu.
 

‘1000 Yılın Ezgileri, 1000 Yılın Kardeşliği’ Konseri Düzenlendi

Batman Belediyesi, “1000 Yılın Ezgileri, 1000 Yılın Kardeşliği” temasıyla Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir konser düzenledi.
Şef Mustafa Sevim yönetimindeki etkinliğe,  Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi’nin yanı sıra, Belediye Yardımcısı Vekili Mustafa Caner Culukar ve eşi Belediye Başkan Vekili Ekrem Güngör ve eşi, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Cafer Öz, kurum müdürleri ve çok sayıda müziksever katıldı. 5 DİLDE 21 ESER SESLENDİRDİ Farklı mesleklerden oluşan Batman Belediyesi Müzik Topluluğu, Türkçe, Kürtçe, Farsça, Arapça ve Azerice dillerinde 21 eser seslendirdi. Etkinlik boyunca dinleyiciler salonu doldurarak eserlere alkışlarla eşlik etti. Konser, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanarak daha geniş bir kitleye ulaştırıldı. Etkinlik sonunda Şef Mustafa Sevim ve ekibine teşekkür edilerek çiçek takdim edildi. Konser, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Batman Belediyesi, “1000 Yılın Ezgileri, 1000 Yılın Kardeşliği” temasıyla Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir konser düzenledi.

Şef Mustafa Sevim yönetimindeki etkinliğe,  Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi’nin yanı sıra, Belediye Yardımcısı Vekili Mustafa Caner Culukar ve eşi Belediye Başkan Vekili Ekrem Güngör ve eşi, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Cafer Öz, kurum müdürleri ve çok sayıda müziksever katıldı.

5 DİLDE 21 ESER SESLENDİRDİ

Farklı mesleklerden oluşan Batman Belediyesi Müzik Topluluğu, Türkçe, Kürtçe, Farsça, Arapça ve Azerice dillerinde 21 eser seslendirdi. Etkinlik boyunca dinleyiciler salonu doldurarak eserlere alkışlarla eşlik etti. Konser, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanarak daha geniş bir kitleye ulaştırıldı. Etkinlik sonunda Şef Mustafa Sevim ve ekibine teşekkür edilerek çiçek takdim edildi. Konser, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.