/>
dicle elektrik

13 bin 800 kişi sportif faaliyetlerden faydalandı

Spor 21.03.2023 - 12:13, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 1010+ kez okundu.
 

13 bin 800 kişi sportif faaliyetlerden faydalandı

13 bin 800 kişi sportif faaliyetlerden faydalandı
Batman Belediyesi, 7’den 77’ye toplumun tüm kesimlerine sunduğu hizmetlerini sportif alanda da sürdürüyor. Batman’da 2021-2022 yılları arasında Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, Yüzme, Güreş, Tenis, Kick Boks, Dart, Badminton, Okçuluk, Kadın Futbolu, Step Aerobik, Pilates ve Fitness gibi 16 farklı spor branşından 13 bin 800 kişi faydalandı. Belediye Spor İşleri Müdürü ve aynı zamanda 1955 Belediyespor Kulüp Başkanı olan Burak Eren, azim ve disiplinli bir çalışma ile Batmanlı gençlerin aşamayacağı hiçbir engelin olmadığını söyledi. Farklı branşlarda profesyonel hocalar eşliğinde verilen eğitimlerle milli takıma sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Belediye Spor İşleri Müdürü Eren, son zamanlarda Batman’ın isminin Avrupa ve dünya genelinde sıkça duyulmaya başladığını ve bunun da çok sevindirici bir durum olduğunu ifade etti. Eren: “Sayın Valimiz Ekrem Canap’in desteğiyle verdiğimiz eğitimlerin dönüşlerini, kazandığımız başarılarla almaya başladık. Biz kompleksimizde gençlere sadece spor eğitimi vermiyoruz aynı zamanda sportmence nasıl mücadele edilir? Onu da öğretiyoruz. Gençlerimize azimli ve disiplinli olmasını, dostluğu, barışı, kardeşliği, güzel ahlakı ve en önemlisi de iyi bir insan olmayı öğretiyoruz” şeklinde konuştu.
13 bin 800 kişi sportif faaliyetlerden faydalandı

Batman Belediyesi, 7’den 77’ye toplumun tüm kesimlerine sunduğu hizmetlerini sportif alanda da sürdürüyor.

Batman’da 2021-2022 yılları arasında Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, Yüzme, Güreş, Tenis, Kick Boks, Dart, Badminton, Okçuluk, Kadın Futbolu, Step Aerobik, Pilates ve Fitness gibi 16 farklı spor branşından 13 bin 800 kişi faydalandı.

Belediye Spor İşleri Müdürü ve aynı zamanda 1955 Belediyespor Kulüp Başkanı olan Burak Eren, azim ve disiplinli bir çalışma ile Batmanlı gençlerin aşamayacağı hiçbir engelin olmadığını söyledi.

Farklı branşlarda profesyonel hocalar eşliğinde verilen eğitimlerle milli takıma sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Belediye Spor İşleri Müdürü Eren, son zamanlarda Batman’ın isminin Avrupa ve dünya genelinde sıkça duyulmaya başladığını ve bunun da çok sevindirici bir durum olduğunu ifade etti.

Eren: “Sayın Valimiz Ekrem Canap’in desteğiyle verdiğimiz eğitimlerin dönüşlerini, kazandığımız başarılarla almaya başladık. Biz kompleksimizde gençlere sadece spor eğitimi vermiyoruz aynı zamanda sportmence nasıl mücadele edilir? Onu da öğretiyoruz. Gençlerimize azimli ve disiplinli olmasını, dostluğu, barışı, kardeşliği, güzel ahlakı ve en önemlisi de iyi bir insan olmayı öğretiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.