Gazeteciler 24 Temmuz’u sason’da kutladı
Gazeteciler 24 Temmuz’u sason’da kutladı
Batman'da ulusal ve yerel basın çalışanları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Sason ilçesi Sevek Mesire alanında bir araya geldi.
24 Temmuz nedeniyle Sason’u ziyaret eden gazeteciler ilk olarak Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Sason’da esnaf ve halkla sohbet eden gazeteciler daha sonra Sason Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde Sason’un doğa harikası Sevek Mesire alanında yemekli toplantı düzenledi.Kaymakam Murat Mete yıllık izinde olduğundan kaymakamlık adına gazetecileri Sason Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Müdürü Şehmus Coşkun ağırladı.
KAYMAKAM METE’YE TEŞEKKÜR ETTİ
24 Temmuz’u Sason’da kutlamak için buraya geldiklerini söyleyen Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ ile ilgili bilgi vererek, “24 Temmuz’u gazeteci arkadaşlarımızla Sason’da kutlamak istedik. Bizlere ev sahipliği yaptığınız için teşekkür ederiz. Sayın Kaymakamımız Murat Mete’ye de bu program için teşekkür ederiz,” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.