/>

Mayın kurbanları unutulmadı

Gündem 02.08.2023 - 15:03, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 2361+ kez okundu.
 

Mayın kurbanları unutulmadı

Mayın kurbanları unutulmadı
Batman’da mayın patlaması sonucu yaşamını yitiren Salih, Sıddık ve Sadi Özdemir kardeşler ile Avukat Sedat Özevin, ölümlerinin 13’üncü yılında mezarları başında anıldı. 31 Temmuz 2010 tarihinde, içinde bulundukları aracın mayına basması sonucu meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Batman Barosu Eski Başkanı Av. Sedat Özevin, İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi Eski Başkanı Sadi Özdemir, DEP Eski İl Başkanı Salih Özdemir ile kardeşleri Sıdık Özdemir, yaşamlarını yitirişlerinin 13’üncü yılında mezarları başında anıldı. Asri Mezarlık ve Demirbilek Köyü Mezarlığı’nda yapılan anma törenine çok sayıda kişi katıldı.
Mayın kurbanları unutulmadı

Batman’da mayın patlaması sonucu yaşamını yitiren Salih, Sıddık ve Sadi Özdemir kardeşler ile Avukat Sedat Özevin, ölümlerinin 13’üncü yılında mezarları başında anıldı.

31 Temmuz 2010 tarihinde, içinde bulundukları aracın mayına basması sonucu meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Batman Barosu Eski Başkanı Av. Sedat Özevin, İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi Eski Başkanı Sadi Özdemir, DEP Eski İl Başkanı Salih Özdemir ile kardeşleri Sıdık Özdemir, yaşamlarını yitirişlerinin 13’üncü yılında mezarları başında anıldı. Asri Mezarlık ve Demirbilek Köyü Mezarlığı’nda yapılan anma törenine çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.