/>
dicle elektrik

Master Realtor-Maliyetine Ev Batman Şubesi Açıldı

Gündem 03.03.2024 - 11:19, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 969+ kez okundu.
 

Master Realtor-Maliyetine Ev Batman Şubesi Açıldı

Master Realtor-Maliyetine Ev Batman Şubesi Açıldı
Master Realtor - Maliyetine Ev Batman Şubesi törenle açıldı. Alışılagelmiş emlakçılık sistemine farklı bir boyut kazandırmayı kendine misyon edinmiş bir Türk markası olan Master Realtor bayisi yapılan duaların ardından hizmete açıldı. "Önce tapunu alırsın, sonra ödemeyi yaparsın" sloganıyla hizmet verecek olan  Master Realtor'un açılışına BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, BESO başkanı Sıddık Çiftçi, BARO başkanı Erkan Şenses ve seçkin bir davetli toplulğu katıldı. Tilmerç mahallesi Sosin Caddesi üzerinde hizmete giren Master Realtor 300 metre karelik bir alana sahip olup 20 danışman kapasitesinde hizmet verecek. Maliyetine Ev markası müşterilerinin yüzde 100 garantili yüzde 100 güvenli maliyetine mülk sahibi olabilmeleri için Türkiye geneli projelerini üretmeye devam ediyor.  Marka, ‘Önce tapunu alırsın, sonra ödemeni yaparsın’ mottosu ile hizmetini vermediği hiçbir şey için ödeme kabul etmiyor. Hizmet verdikçe aldığı ödemeler ile müşterilerine tam güvence sağlıyor. Mülk alım sistemini adeta baştan yazan marka; kredi, banka, faiz, kefil işlemlerini ortadan kaldırarak müşterilerini peşinat ve taksitlerle bütçelerine uygun projelere dahil ederek onların mülk alım süreçlerini de kolaylaştırıyor.
Master Realtor-Maliyetine Ev Batman Şubesi Açıldı

Master Realtor - Maliyetine Ev Batman Şubesi törenle açıldı. Alışılagelmiş emlakçılık sistemine farklı bir boyut kazandırmayı kendine misyon edinmiş bir Türk markası olan Master Realtor bayisi yapılan duaların ardından hizmete açıldı.

"Önce tapunu alırsın, sonra ödemeyi yaparsın" sloganıyla hizmet verecek olan  Master Realtor'un açılışına BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, BESO başkanı Sıddık Çiftçi, BARO başkanı Erkan Şenses ve seçkin bir davetli toplulğu katıldı. Tilmerç mahallesi Sosin Caddesi üzerinde hizmete giren Master Realtor 300 metre karelik bir alana sahip olup 20 danışman kapasitesinde hizmet verecek. Maliyetine Ev markası müşterilerinin yüzde 100 garantili yüzde 100 güvenli maliyetine mülk sahibi olabilmeleri için Türkiye geneli projelerini üretmeye devam ediyor.  Marka, ‘Önce tapunu alırsın, sonra ödemeni yaparsın’ mottosu ile hizmetini vermediği hiçbir şey için ödeme kabul etmiyor. Hizmet verdikçe aldığı ödemeler ile müşterilerine tam güvence sağlıyor. Mülk alım sistemini adeta baştan yazan marka; kredi, banka, faiz, kefil işlemlerini ortadan kaldırarak müşterilerini peşinat ve taksitlerle bütçelerine uygun projelere dahil ederek onların mülk alım süreçlerini de kolaylaştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.