/>

FIRINLI BAHÇEM OCAKBAŞI YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Gündem 04.05.2024 - 21:37, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 1363+ kez okundu.
 

FIRINLI BAHÇEM OCAKBAŞI YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

FIRINLI BAHÇEM OCAKBAŞI YAKINDA HİZMETE GİRİYOR
  600 metre kapalı alan bin metre açık alanıyla, çocukların oynaya bileceği çocuk bölümüyle ve Doğa ile iç içe Bahçem fırınlı Ocak başı Lezzet Mutfağını bir arada bulunduran ve deneyimli personeliyle pek yakında sizi değerli Batmanlıların hizmetinde. Diyarbakır yolu büyük Otogar karşısı petrol ofisi bitişiğinde Fırınlı Ocakbaşı yakında hizmete giriyor. Konuyla ilgi Gazetemize açıklama yapan Mehmet Şah Kara,Ali Kara ,Berzan Yoğurtçu  ve Hamit Doğan Tekin ortaklar , ”yeni bir yüz yeni bir soluk ile misafirlerimizi ailemiz gibi ağırlama için yeni hizmete açacağımız  iş yerimizde her türlü ızgara çeşitlerimiz mevcut. iş yerimiz 600 metre kapalı alan bin metre açık alanıyla doğa ile iç içe, Misafirlerimiz  burada doğanın tadını  deneyimli ustalarımız ve personellerimizin servis edecekleri damak tadını aratmayacak lezzetli  ızgara  çeşitleri, saç tava, kara fırında lahmacun, pide, ile  memnun kalacakları otantik bahçemizde ayrıca çocuk oyun alanı bulunmakta gelen aileler güvenle çocuklarını bıraka bilecekleri bir alan,” dediler.
FIRINLI BAHÇEM OCAKBAŞI YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

 

600 metre kapalı alan bin metre açık alanıyla, çocukların oynaya bileceği çocuk bölümüyle ve Doğa ile iç içe Bahçem fırınlı Ocak başı Lezzet Mutfağını bir arada bulunduran ve deneyimli personeliyle pek yakında sizi değerli Batmanlıların hizmetinde.

Diyarbakır yolu büyük Otogar karşısı petrol ofisi bitişiğinde Fırınlı Ocakbaşı yakında hizmete giriyor. Konuyla ilgi Gazetemize açıklama yapan Mehmet Şah Kara,Ali Kara ,Berzan Yoğurtçu  ve Hamit Doğan Tekin ortaklar , ”yeni bir yüz yeni bir soluk ile misafirlerimizi ailemiz gibi ağırlama için yeni hizmete açacağımız  iş yerimizde her türlü ızgara çeşitlerimiz mevcut. iş yerimiz 600 metre kapalı alan bin metre açık alanıyla doğa ile iç içe, Misafirlerimiz  burada doğanın tadını  deneyimli ustalarımız ve personellerimizin servis edecekleri damak tadını aratmayacak lezzetli  ızgara  çeşitleri, saç tava, kara fırında lahmacun, pide, ile  memnun kalacakları otantik bahçemizde ayrıca çocuk oyun alanı bulunmakta gelen aileler güvenle çocuklarını bıraka bilecekleri bir alan,” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.