‘Batman’ın geleceğini inşa ediyoruz’

‘Batman’ın geleceğini inşa ediyoruz’

Gündem Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 13:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlimiz merkez mahalle muhtarlar toplantısı Vali Ekrem Canalp, başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Batman Belediyesi tarafından mahallelerde; imar, afet ile mücadele, altyapı, asfalt serimi, parke taşı döşeme ile kültür-sanat alanında gerçekleştirilen ve yapılması planlanan hizmetlere ilişkin Belediye Başkan yardımcıları tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından toplantı Vali Canalp’in konuşmasıyla devam etti.

TÜM KURUMLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

İlimizde yürütülen yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Canalp; özelikle belediye tarafından yürütülen hizmetlerin diğer ilgili kurumlar ile koordineli bir şekilde yapıldığını belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için içme suyu ve kanalizasyon projeleri, elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyon projelerinin ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Konuşmanın ardından muhtarların mahallerindeki alt yapı ve üstyapı ile diğer hizmetlere ilişkin sorun ve talepleri dinleyen Vali Canalp; sorunların çözümü konusunda ilgili yöneticilere talimat vererek, sorunların imkanlar doğrultusunda giderilmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.