NASIROĞLU VE GÜR'DEN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, İluh Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 10:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News
İluh Devlet Hastanesi'nin acil servisinde yatan hastaları ziyaret eden Nasıroğlu, hastalar hakkında bilgi aldı, hastalara ve hasta yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Hasta çocuklarla yakından ilgilenen Nasıroğlu, çocukların aileleriyle de bir süre sohbet etti. Hastanenin genel durumu, kış aylarında yaşanan yoğunluk durumu, oluşan ve oluşabilecek sorunlar hakkında il sağlık müdürü Semih Canpolat'dan bilgi alan Nasıroğlu, daha sonra Ağız ve Diş Hastanesi'ne geçti. Ziyaretleri değerlendiren Nasıroğlu, " Hastanelerimizi ziyaret edip hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk ve her hastane ziyaretimizde olduğu gibi buradaki hasta ve yakınlarına da moral verdik. Tüm hastalarımıza Allah'tan şifalar dilerim" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.