SON 24 SAAT İÇİNDE İKİ BOĞULMA VAKASI

SON 24 SAAT İÇİNDE İKİ BOĞULMA VAKASI

Asayiş Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Çayına serinlemek amacıyla suya giren 18 yaşında bir genç, akıntıya kapladı.  Batman İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma, ekiplerince sudan çıkartılan talihsiz genç kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Alınan bilgiye göre, Batman Güney Çevre Yolu Batman Çayı Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Batman Çayı kenarında piknik yapan M. D (18), serinlemek için suya girdi. M.D, bir anda akıntıya kapıldı. Onu fark eden çevrede bulunalar genci sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Batman İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma, AFAD ve jandarma ekipleri sevk hazır bulundu. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.D, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz genç kurtarılamadı. Son 24 saat içinde Batman ve Sason ilçesinde iki boğulma vakası yaşandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.