/>
dicle elektrik

Kozluklu öğrencilerden büyük başarı

Gündem 29.01.2024 - 12:55, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 1101+ kez okundu.
 

Kozluklu öğrencilerden büyük başarı

Kozluklu öğrencilerden büyük başarı
U14 Turkcell Türkiye Şampiyonasına katılan Kozluklu öğrencileri büyük başarı elde ettiler. U14 Turkcell Türkiye Şampiyonasında Bursa ilinde, Batman’ı temsil eden Kozluk 29 Ekim Ortaokulu öğrencilerinden 7.sınıf öğrencisi Bünyamin Atak 200 metreyi 28 saniyede koşarak birinci oldu. 7.sınıf öğrencisi Rabia İpek ise 60 metreyi 9 saniye de koşarak serisinde ikinci olmayı başardı. DERECELERLE DÖNDÜLER Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, başarı elde eden öğrencileri kutlayarak şunları söyledi. “Dereceye giren diğer öğrencilerimizi, ailelerini ve onları hayata hazırlayan beden eğitimi öğretmenimiz Şenol Şahin’i ve okul idarecilerimizi tebrik ediyoruz.”
Kozluklu öğrencilerden büyük başarı

U14 Turkcell Türkiye Şampiyonasına katılan Kozluklu öğrencileri büyük başarı elde ettiler.

U14 Turkcell Türkiye Şampiyonasında Bursa ilinde, Batman’ı temsil eden Kozluk 29 Ekim Ortaokulu öğrencilerinden 7.sınıf öğrencisi Bünyamin Atak 200 metreyi 28 saniyede koşarak birinci oldu. 7.sınıf öğrencisi Rabia İpek ise 60 metreyi 9 saniye de koşarak serisinde ikinci olmayı başardı.

DERECELERLE DÖNDÜLER

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, başarı elde eden öğrencileri kutlayarak şunları söyledi. “Dereceye giren diğer öğrencilerimizi, ailelerini ve onları hayata hazırlayan beden eğitimi öğretmenimiz Şenol Şahin’i ve okul idarecilerimizi tebrik ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.