KILIÇ MAR 3. ŞUBESİNİ DUALARLA AÇTI

Batman markası Kılıç Mar Market büyümeye devam ediyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerin uygun fiyata satıldığı Kılıç Mar 3.şubesini dualarla açtı.

Ekonomi Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 14:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman markası olmaya aday Kılıç Mar, 3.  şubesini Bağlar mahallesi, Kıbrıs Şehitleri caddesinde açtı. 20 Milyon liraya mal olan ve 30 kişinin istihdam edildiği yeni şubenin açılışı sonrası açıklamada bulunan  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıç: “Batman’a bir sözümüz var, her yıl yeni yatırımlarla, yeni istihdamlarla Batman’a değer katmaya devam edeceğiz.3 şubemiz ile birlikte toplamda 150 kişilik bir istihdam sağladık. Batman ve Türkiye çapında marka olmak istiyoruz. Halkımıza indirimli kampanya olanakları ile hizmet veriyoruz. 500 metrekarelik 3. şubemizde 30 kişi istihdam ettik.  500 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek olan yeni şubemiz 20 Milyon liraya mal oldu.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.