Elif Sare Yavuz Satrançta Milli Takıma davet edildi

Elif Sare Yavuz Satrançta Milli Takıma davet edildi

Gündem Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 13:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Satranç Kafilesi Antalya ilinde yapılan ‘2024 Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında’ büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Şampiyonasına 07-12 ile 13-18 yaş Aralıklarında 2 bin 500 satranç sporcusu katılım sağladı. Yarışma sonucunda Batman ekibinden Elif Sare Yavuz 10 yaş kız kategorisinde 91 sporcu arasında 9 maçta 6.5 puan alarak turnuvayı 11. sırada bitirdi. Batmanlı sporcumuz Yavuz Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Satranç İl Temsilcisi Haluk Çetin ve Antrenör Hüseyin Karadeniz, bunun devamının geleceğini ve satranç sporunun yaygınlaşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

91 SPORCU ARASINDA 11. OLDU

İl Temsilcisi Çetin; “Yıllardan beri satranç sporunun yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Antalya’daki zorlu müsabakalar sonucunda 10 yaş kategorisindeki sporcumuz Elif Sare Yavuz Milli Takım Havuzuna girmeye hak kazandı. Sporcumuza olan güvenimiz tamdır. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’e ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.