Demirhan, DEM Parti’den Beşiri Belediye Eş Başkan aday adayı oldu

Demirhan, demokratik katılımcı yönetime dikkat çekti

Siyaset Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 13:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Faruk Demirhan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti)’den Beşiri Belediye Eş Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Demirhan, ağır bedeller ödeyen önceki tüm başkanların emanetini korumak için aday adayı olduğunu söyledi. 
31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimine kısa bir süre kala belediye başkan adaylığı için başvuru süreci devam ediyor. Beşiri Belediye Eş Başkan aday adaylığını açıklayan Çiftçi Faruk Demirhan, Dem Parti Beşiri İl Binasına giderek resmi başvuruda bulundu. Demirhan, “Demokratik katılımcı bir yönetim anlayışı ile öncelikle 5 yıllık stratejik planımızı hazırlayacağız. Yapacağımız çalışmalarda halkın sözünün de olmasını sağlayacağız” dedi.
“BAŞKANLARIMIZIN EMANETİNİ KORUYACAĞIZ” 
DEM Parti’den Beşiri Belediye Eş Başkan aday adaylığı başvurusu sonrası açıklamada bulunan Demirhan, “Ağır bedeller ödeyen önceki tüm başkanlarımızın emaneti olan bu kaleyi koruma onur ve sorumluluğunu üstlenmek üzere Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Beşiri eş başkanlığı aday adaylığı için başvurumu yaptım.  Bu zorlu ve onurlu görevi sütlenmek üzere aday adaylığı başvurusu yapan herkesi başarılar diliyorum. Eğer ki halkımızdan, delegelerimizden, partililerimizden teveccüh görürsek bu yolculuğu başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Tüm aday adayı yoldaşlarımla beraber omuz omuza dayanışma ile başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.