Üniversite yemeğine öğrencilerden tam not

Üniversite yemeğine öğrencilerden tam not

Gündem Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Üniversitesinde her gün çıkan öğle yemeğine öğrencilerden 10 üzerinden 10 puan verildi.

Her gün Raman ve Merkez Kampüsünde ortalama 1500 öğrenci için hazırlanan ve self servis olarak sunulan dört çeşit yemek öğrencilerin büyük beğenisini kazanıyor.

KALİTE VE HİJYEN ÖNCELİĞİMİZ

Kalite ve hizmet konusunda ödün vermeyen Has-Tat Yemek Fabrikası ve çalışanlarını tebrik eden öğrenciler; “Doğrusu bu kalitede yemeği hiç bir yerde bulamayız. Hijyen konusunda da tüm standartlara uyulmaktadır.” Diyerek, yemek fabrikası yetkililerini ve personelini kutladı.  Bu arada yemek fabrikası yetkilileri de öğrencilerin memnuniyetinin kendilerini onurlandırdığını söyleyerek; “Fabrika olarak prensibimiz, kalite, hijyen ve hizmettir. Eğer biz öğrencilerimizi bu konuda memnun etmiş isek ne mutlu bizlere.” Diyerek, kısa da olsa duygularını dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.