MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

Yaşam Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Valiliği tarafından ve TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin organizasyonuyla 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

 

Batman İl Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğretmenlerinden Halil  Altundal,  günün anlam ve önemini içeren konuşmasının ardından   "İstiklal Yazmak"  adlı oratoryo gerçekleştirildi.

 Geniş katılımlı anma programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, TPAO Müdürü Mustafa Demir, il yöneticileri, STK’lar ile vatandaşlar katıldı.

Anma programı şiir, kompozisyon ve resim dalında ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.