/>

SİLAHLA KENDİNİ VURAN KADIN AĞIR YARALANDI

Asayiş 11.03.2025 - 11:37, Güncelleme: 11.03.2025 - 20:46 617 kez okundu.
 

SİLAHLA KENDİNİ VURAN KADIN AĞIR YARALANDI

Batman’da 38 yaşında bir kadın, bilinmeyen bir nedenle göğsüne dayadığı silahla intihar etmek istedi. Ağır yaralanan kadın, hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Batman sağlık mahallesinde meydana geldi. İkamet ettiği evde F.Y. (38), bilinmeyen bir nedenle göğsüne silahı dayayarak tetiğe basarak kendini yaraladı. Yaralı kadın kaldırıldığı Batman eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Batman’da 38 yaşında bir kadın, bilinmeyen bir nedenle göğsüne dayadığı silahla intihar etmek istedi. Ağır yaralanan kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Batman sağlık mahallesinde meydana geldi. İkamet ettiği evde F.Y. (38), bilinmeyen bir nedenle göğsüne silahı dayayarak tetiğe basarak kendini yaraladı.

Yaralı kadın kaldırıldığı Batman eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.