EŞ BAŞKAN SÖNÜK BELEDİYE PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

EŞ BAŞKAN SÖNÜK BELEDİYE PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 16:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Belediye birimleri tarafından yürütülen projeleri yerinde incelemek için sahaya çıkarak çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı.

Çalışma alanlarını ziyaret eden SÖNÜK’e Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.

Kanatlı Köyü mevkiinde bulunan yeni mezarlık alanı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Eş Başkan sönük ve beraberindekiler daha sonra Gültepe Mahallesi Devlet Demir Yolu güzergahında yapılan üst geçit ve bağlantı yolları ile engelsiz yaşam merkezi çalışmalarını yerinde gördü. Tilmerç Mahallesi kapalı semt pazarı, Belediye Spor Kompleksi ve Yaşam Park’ın içinde faaliyet gösterecek olan glütensiz kafe projelerini inceleyen Eş Başkan Sönük daha sonra Yaşar Kemal Kent Ormanı’na geçerek yürütülen çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Birim Müdürlükleri ziyareti kapsamında İtfaiye Müdürlüğü Merkez binasına geçen Sönük, itfaiye müdürlüğünün araç envanteri ve yaz ayların yaklaşması ile oluşabilecek yangın ve boğulma vakalarına karşı yapılan hazırlıkları inceledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.