H. Fehime Ekinci taziye evi açıldı

H. Fehime Ekinci taziye evi açıldı

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’da Kardelen mahallesi sakinlerinin taziye evi talebi için Batman Belediyesi, Batman Valiliği, İl Özel İdaresi ile Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı arasında imzalanan protokolün ardından Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı tarafından üstlenilen H. Fehime Ekinci taziye evi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kardelen mahallesinin taziye evi ihtiyacını karşılayan Batman Belediyesi, 2 bin 784 metrekarelik alanda 400 metrekarelik inşaat alanı ve 350 kişilik kapasitedeki taziye evini hizmete sundu. Taziye evinin çevre düzenlemesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, iç tefrişatı da Mezarlıklar Müdürlüğü’nce karşılandı. Vali Ekrem Canalp, “Mahallenin beraberce bir araya gelmiş olduğu birçok aktivite de gene taziye evlerimiz içerisinde yapılabiliyor. Bu şekildeki hayır yapan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.