RAMAZAN AYINDA ET FİYATI DEĞİŞMEYECEK

RAMAZAN AYINDA ET FİYATI DEĞİŞMEYECEK

Ekonomi Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

En eski hal sokağının arkasında 59 yıldır kırmızı et ihtiyacını karşılayan Raman Kasabı işletme sahibi aynı zamanda kasapçılar dernek başkan yardımcısı Mihdi Ekdi, Yaklaşan Ramazan ayında Müşterisine eti şimdiki mevcut fiyat üzerinden satacağını söyledi.

 

Raman kasabı, kentte en eski kasap unvanını elinde bulunduruyor. Meydan Mahallesi eski Hal arkasında 59 yıldır hizmet veren Raman Kasabı işletmecisi aynı zamanda kasapçılar dernek başkan yardımcısı mihdi Ekdi, et’in son dönemlerde artış görmesine rağmen uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. Ekdi, şöyle devam etti: “Çeyrek asra yakın bir süredir kırmızı et satışı yapıyoruz. Son günlerde et fiyatında artan maliyetler nedeniyle sık sık artış  göstermekte. Şu an Süt danası kilosu 420-400 lira kuzu eti ise 380-400 liraya satılmakta. Biz halkımızın gelir düzeyini bildiğimiz için özellikle yaklaşan Ramazan ayında fiyat yükselse de müşterimize aynı fiyattan satmayı hedefliyoruz.

Biz Batmanlı Kasaplar olarak zamma karşıyız. ayrıcı Büyükbaş hayvanlar veteriner kontrolünde hijyenik ortamda kesilip o şekilde satışını yapıyoruz. Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.