Park konserlerine tepki

Park konserlerine tepki

Siyaset Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 16:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, ekonomik sıkıntıların zirve yaptığı bu dönemde Batman Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu park konserlerine tepki gösterdi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, belediyelerin parklarda düzenlemiş olduğu “park konserleri” ile ilgili açıklama yaptı.

Şahin açıklamasında, son zamanlarda belediyelerin vazgeçilmez icraatlarındanmış gibi neredeyse her belediyenin parklarda halka açık olarak kadın-erkek karışık şekilde şarkı türkü konserleri yaptırdığına dikkat çekerek, “Belediyelerin düzenlemiş olduğu konserlerde getirilen şarkıcılara ciddi meblağlar ödeniyor. İlimizde de benzer konserlerin kararı verilmiş. Batman'ımızın irili ufaklı bu kadar eksiği, gediği varken bu konserlerin maddi manevi halkımıza ne gibi bir yararı oluyor anlamış değiliz.” Diye tepki gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.