HASANKEYF İLÇESİNDE BULUNAN YAMAÇ TELEFERİĞİ BAKIM BEKLİYOR

Tarihe ışık tutan Hasankeyf ilçesinde bulunan Yamaç teleferiğin bir an önce bakımdan geçirilip gelen yerli ve yabancı turistlere hizmete geçmesini vatandaşlar istiyor.

Kültür Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 17:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

HASANKEYF İLÇESİNDE BULUNAN YAMAÇ TELEFERİĞİ BAKIM BEKLİYOR

 

 

 

Konuyla ilgili Gazetemize açıklama yapan Hasankeyf gönüllüsü, su ve doğa Aktivisti Çoban Ahmet, ”Tarihe ışık tutan ve Binlerce yıldır onlarca medeniyete ev sahipliği yapan Hasankeyf, ilçemizde halen sorunlar bitmiş değil öncelikle sorunlar arasında,

Hasankeyf ilçe merkezinde Kültürel park arasında yapılan özellikle ziyaretçilerin kullandığı yaya köprüsünden iniş çıkışlarda vatandaşlar zorlanıyor. İlçemizi gezmeye gelen Müze, Liman ve Kültürel park alanlarını gezmek isteyen yabancı ve yerli turistler var. Tabi aralarında Yaşlı vatandaşlarımızın yanı sıra Çocuklar ve engelli vatandaşlar maalesef merdivenleri kullanamamakta.

Büyük maliyetle  yapılan Yamaç teleferiğin bir an önce yetkililer tarafından bakımı yapılıp hizmete geçmesini istiyoruz   DSİ bu konuda gereken çalışmaları yapması  Hasankeyf Turizmi için   çok önemli bir konudur,” dedi.

 

,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.