KADİR PETROL PLAZA OFİSİNİN İNŞAATI BİTME AŞAMASINDA

Uzun yıllardır Batman merkeze bağlı Binatlı (Bileyder) köyü muhtarlığı yapan iş insanı Mehmet Cemil Gündem, Fatih Mahallesinde kendine ait devam eden üç katlı modern Kadir petrol plaza ofisinin inşaatı bitme aşamasında.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2024 21:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

İş insanı Gündem,” Fatih Mahallesi’nde üç katlı inşaatı devam modern Kadir petrol plaza ofisimiz, Bin 200 metre kare alan üzerine olup, bitmesi halinde her türlü yüksek donanıma sahip bir ofis olacak.

 Ofisimizin her bir katında şirkete ait bölümler şöyle, Kadir Petrol, Demgün İnşaat A.Ş ve Gündemler İnşaat iş yerlerimiz olacak.

 Kadir Petrol palaza ofisimiz 20 günde bitirmeyi hedefliyoruz, ayrıca her katında tavan soğutma ve ısıtma klimalarımızla 30’a yakın personel görev yapacak,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.