KAZA YAPAN ARAÇ ALEV ALDI

Batman'dan Kozluk Yönüne Gitmekte Olan otomobil Çarıklı köyü mevkiinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası Alev alan araçta bulunan iki kişi, son anda kurtarıldı.

Asayiş Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 13:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Kaza Batman - Kozluk karayolu Çarıklı köyü mevkiinde meydana geldi. Batman’dan Kozluk yönüne gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen otomobil sürücüsü kullandığı araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza da Alev alan otomobil kullanılmaz hale gelirken, araçta bulunan sürücü ve bir yolcu yaralandı. Olay yerine sevk edilen AFAD ve Batman Belediyesine ait  İtfaiye Ekipleri, yaralıları araçtan çıkardı. Yaralılar, ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yanan otomobil ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Jandarma, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.