KAZALAR PEŞ PEŞE: 8 YARALI

Batman merkez ve Kozluk, Bekirhan yolu üzerinde meydana gelen üç ayrı kazada 8 vatandaş yaralanırken araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Yaşam Yayın: 30 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2024 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

İlk kaza, Batman’a bağlı Kozluk, Bekirhan yolu üzerinde meydana gedil. Kozluk yönünden gelip Bekirhan istikametine gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen otomobil sürücüsü kullandığı araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, araçta bulunan ikisi çocuk toplam 5 vatandaş yaralandı. 
İkinci kaza Diyarbakır Caddesi üzerinde sabaha karşı meydana geldi. Çarşı yönünden gelip Öğretmen evi yönüne gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen otomobil sürücüsü kullandığı araç kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durdu.
Üçüncü kaza Batman GAP mahallesinde meydana geldi.
Yaya olarak yolun karşı tarafında geçmek isteyen genç kız çocuğuna sürücüsü öğrenilemeyen otomobil çarptı.
Her üç kazada kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri kaza yerinde yaralılara yapılan ilk müdahale ardından hastaneye kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.