Kırmızıtaş, Beşiri Belediye Başkan aday adayı oldu

Kırmızıtaş, Beşiri Belediye Başkan aday adayı oldu

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 16:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Eğitim ve diğer alanlarda yaptığı çalışmalar ve projeler ile halkın takdirini kazanan eğitimci ve iş insanı Hüseyin Kırmızıtaş, Ak Parti’den Beşiri Belediye Başkan aday adayı oldu.

Eğitimci ve iş insanı Hüseyin Kırmızıtaş: “20 yıllık eğitim yaşantısında gerek öğretmenlik, gerekse de kurduğu eğitim kurumlarında insanların hayallerini gerçekleştirmeye vesile olduklarını belirten Kırmızıtaş, “İlçemize halkımızın rahatça nefes alıp oturabileceği, çocuklarımızın mutlu bir şekilde oynayacağı yeşil alanlar, parklar kazandıracağız. Dezavantajlı gruplara yönelik olarak sosyal destek çalışmaları başta olmak üzere toplumla bütünleştirici faaliyetleri hayata geçireceğiz. Özellikle kadınlarımızın evlerinde kendi imkânları ile yapmış oldukları gelir getirici faaliyetleri daha profesyonel ve gelir artırıcı yönde niteliğini artırmak için kooperatif altında ekonomik hayata katılımlarını teşvik edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.