OLAY GAZETESİNDEN MUHTAR ÇELİK’E ZİYARET

Üç Dön Batman GAP mahallesinde Muhtarlık yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerde 4’cü kez Muhtarlığa adaylığını koyan Mehmet Çelik’e Gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu’dan nezaket ziyareti.

Gündem Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 17:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

 

“HİÇ BİR ZAMAN SIRTIMI SORUNLARA ÇEVİRMEDİM”

 

Ziyarette Görev süresince birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çelik; her zaman Muhtarlık yerim sürekli GAP mahalle sakinlerine açık oldu, olmaya devam edecek. Üç dönemdir yaptığım muhtarlık süresince mahallemiz için birçok projeyi hayata geçirdim. Hiçbir zaman sırtımı sorunlara çevirmedim. Mahallemizin sorunlarını her zaman diyalogla çözmeye çalıştım çalışmaya devam ediyorum,” dedi.

Üç dönem içinde yaptığı bazı projeleri anlatan Çelik,”  birçok hayata geçirdiğim çalışmaların içinde  bir taziye evi, lavnta sokağı hizmete açtık, kaldırım çalışmaları yanı sıra yol boyunca let ışıklandırmaları yaptık, kavşak çalışmaları, asfalt ve buna benzer birçok projeyi hayata geçirdim,” dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.