Ölüm yolunda protesto! yolu kapattılar

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, önceki gece aynı aileden 4 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı yolu kapatarak tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2024 09:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Korkunç kaza, gece saatlerinde Batman Beşiri kara yolu Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi. M.A.A. yönetimindeki 34 KIK 618 plakalı hafif ticari araç, düğün salonundan çıkan ve yolun karşısına geçmeye çalışan aynı aileden 6 kişiye çarptı. Kazanın şiddetiyle çevreye savrulan aynı aileden 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. 
YOLA KIRMIZI BOYA DÖKTÜ 
Milletvekili Ramanlı, ölümlü kazarın sıklıkla yaşandığı yola boya dökerek yetkililere çağrıda bulundu. Milletvekili Ramanlı “Dün katliama sebep olan yol yıllardır bu günü haber veriyordu. Biz uyardık yetmedi, basın uyardı yetmedi, halkımız uyardı yetmedi. Biz de bugün teşkilatımızla birlikte bu yola dikkat çekmek amacıyla sabah erken saatlerde yolu kısmen trafiğe kapattık. Dün yaşanan katliam ve daha önceki yıllarda yaşanan ölümlere istinaden de yola kırmızı boya döktük. Bu yol bir daha ölüme sebebiyet vermesin! Yetkililer ivedilikle bu yola çözüm bulsun!” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.