Ramanlı meclisten seslendi: Birinci önceliğimiz

Ramanlı meclisten seslendi: Birinci önceliğimiz

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 13:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Aileyi sarsan sebeplerin giderilmesi gerektiğini vurgulayan Ramanlı, “Ailenin korunması her şartta bizim birinci önceliğimiz olmak zorundadır” dedi.

Ramanlı, aile arabuluculuğu ve ailenin maddi ve manevi açıdan desteklenmesinin gerekliliğine dikkat çekerek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile yapılan görüşmeden bahsetti. Görüşmede, aile bütünlüğünün korunması için yapılacak düzenlemelere dair fikir alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

‘BOŞANMAYI DEĞİL, AİLE BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMALIYIZ’

Aile kurumunun kadın ve erkek arasında bir rekabet değil, tamamlayıcı bir birliktelik olduğunu ifade eden Ramanlı, aile arabuluculuğunun amacının boşanmaları hızlandırmak değil, aile bütünlüğünü korumak olduğunu söyledi. Ayrıca çocukların gelişiminde aile bütünlüğünün hayati öneme sahip olduğunun altını çizdi. Ramanlı, HÜDA PAR olarak aileyi güçlendirmeye yönelik her türlü düzenlemeyi destekleyeceklerini belirterek, “Bu hükümetler açısından da anayasal bir zorunluluktur” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.