RAMANLI’DAN OLAY GAZETESİNE ZİYARET

RAMANLI’DAN OLAY GAZETESİNE ZİYARET

Siyaset Yayın: 14 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2024 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR #Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve merkez ilçe başkanı Cihad Altun, gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu Haber sorumlusu Şehmus Ustabaşı ve gazetemizin baş yazarı Kıvanç Apaydın’ı ziyaret etti. Ramanlı ziyarette, yerel ve güncel konuları ele alındı.

Ramanlı, özellikle son bir yıldır İsrail tarafından Filistin halkına yönelik yapılan zulme tüm dünyanın sadece seyirci kaldığının altını çizerken, "İsrail durmadan Filistin‘e bomba yağdırıyor ve bunu yaparken de çoluk çocuk dinlemiyor ve tüm dünya bu zulme seyirci kalıyor” dedi.

Ramanlı; "Şiddet olaylarının ardı arkası kesilmiyor bir yandan intihar olayları diğer yandan kadına yönelik şiddet tırmanışta ve bir türlü önüne geçilemiyor, bunların en büyük nedenlerinden biri ekonomik şartlar ve diğer sorunlardır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.