RAMANLI’DAN, VİKİNGLERE ZİYARET

HÜDA-PAR, Batman milletvekilli, HÜDA PAR Batman Belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, Vikingler taraftar grubunu ziyaret etti.

Spor Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Hüda-par Batman milletvekili Serkan Ramanlı, Vikingler taraftar derneğini ziyaretin de 2.lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Petrolspor için gerekli desteğe hazır oldukları söyledi.

Ziyaret esnasında hazır bulunan Vikingler tribün lideri Salih Kurt’un gazetemize yaptığı açıklama da, “Batman’lı milletvekillerimizin Petrolspor ve taraftarını ligin başından bu yana yalnız bırakmadıklarını ve bu takımın şampiyon olması için her türlü desteği sunacaklarından kimsenin şüphesi olmasın, bizde görevimiz olan tribünde her maçı şampiyonluk havasında destekleyeceklerini söyledi.”

Kısa süre de Türkiye de kendini tanıtan,başarılı projelere imza atan Vikingler taraftar grubuna ziyaretler sürüyor.

“PAZAR GÜNÜ KALE ARKASINDAYIZ”

Vikingler taraftar grubu tribün lideri Salih Kurt, pazar günü kendi sahamızda ağırlayacağımız Anadolu Üniversitesi maçında kale arkasında takımımıza 90 dakika destek vereceğiz dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.