Sağlık çalışanları vergide adalet istiyor

Sağlık çalışanları vergide adalet istiyor

Sağlık Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarının "Vergide Adalet İstiyoruz" eylemi devam ediyor. TTB ve SES tarafından yapılan eylemde; “Enflasyon yıllık 124,35’e dayandı. Sağlık çalışanları on haftadır vergide adalet istiyor!” denildi.

Basın açıklamasını okuyan Aile Hekimi Faysal Adıyaman “21 Şubat 2024 tarihinde her hafta çarşamba günleri tüm ASM binalarında ve hastane önlerinde ‘Vergide adalet İstiyoruz’ eylemlerimize kayıtsız kalan hükümetin karlarını her geçen gün artıran şirketleri nasıl kayırdığını görüyoruz ve bunun karşısında sessiz kalmayacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz. Vergi kesintilerinin her ay sabit ve en fazla %15 oranında olmasını istiyoruz. Talebimiz çok açık: Aile Hekimliği çalışanlarından her ay giderek artan oranda % 35 e varan vergi kesintilerine son verilmesini, ücretlerimizden yapılan vergi kesintilerinin her ay sabit ve en fazla %15 oranında olmasını istiyoruz. Bunun için on haftadır yürüttüğümüz Çarşamba eylemlerini sonuç alana dek süresiz sürdüreceğimizi buradan bir kez daha bildiriyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.