ŞAMPİYONLUK KUPASINDA HALUK LEVENT COŞTU COŞTURDU

ŞAMPİYONLUK KUPASINDA HALUK LEVENT COŞTU COŞTURDU

Spor Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

TFF 2. Lig'e yükselen TPAO Batman Petrolspor, düzenlenen programla şampiyonluğunu kutladı. Batman Valiliği tarafından valilik önünde düzenlenen kutlamada, Kupa töreninin ardından Haluk Levent sahne aldı. Binlerce seveni Haluk Levent'in söylediği şarkılara eşlik etti. Sahnedeki enerjisi ile büyük beğeni toplayan Haluk Levent hayranlarından tam not aldı.

 

 

FUTBOLCULAR TEK TEK SAHNEYE ÇIKTI

 

Kupa töreninde Petrolspor oyuncuları seçtikleri birer şarkı eşlinde sahneye çıktı. Futbolcular, tek tek sahneye çıkarak Batmanlıları selamladı. Bu performanslar, Petrolspor'un birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve sadece sahada değil, saha dışında da eğlenceli ve coşkulu bir takım olduğunu gösterdi.

 

KUPA TAKIMA VERİLDİ

 

Programda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, sporculara şampiyonluk kupasını verdi. Batman Valisi Ekrem Canalp, 2023 yılında verdikleri şampiyonluk sözünü hatırlattı. TPAO Batman Petrolspor'un 2. Lig'de de şampiyon olacağına inandığını belirten Canalp “Aynen bu yıl yaptığımız gibi yönetimiyle, taraftar gruplarıyla ama hepsinden öte bütün Batman olarak, 647 bin Batmanlı olarak bir ve bütün olursak 2025 yılında yine şampiyon biziz” dedi.

 

“ALIN TERİYLE ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ”

 

Kupa programında konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu  "Takımımız gösterdiği üstün mücadele, ortaya koyduğu ekip ruhu ve alın teriyle şampiyonluğu hak etti. Bize bu coşkuyu yaşatan teknik ekibimize, oyuncularımıza, her koşulda takımına sahip çıkan taraftarımıza ve kıymetli Batman’lı hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim" dedi.

 

HALUK LEVENT COŞTU COŞTURDU

Kupa töreninin ardından Haluk Levent sahne aldı. Binlerce seveni Haluk Levent'in söylediği şarkılara eşlik etti. Sahnedeki enerjisi ile büyük beğeni toplayan Haluk Levent hayranlarından tam not aldı. Levent’in eski ve yeni bir birinden söylediği hareketli parçalarla konseri binlerce seveni izledi yaklaşık 2 saat hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.