Sason Doğalgaza kavuşuyor

Sason Doğalgaza kavuşuyor

Gündem Yayın: 16 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2023 17:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

AKSA SİBODAŞ (Siirt, Batman Doğal Gaz Dağıtım A.Ş) Müdürü Yusuf Demirtaş, İlçe Kaymakamı Murat Mete ve Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Kaymakam Mete ile Aksa Doğalgaz Müdürü Yusuf Demirtaş ve Geomatik Mühendisi Halil İbrahim Onyıl, Sason’a ilerleyen süreçlerde Doğalgaz sistemi planlamaları üzerinde değerlendirmeler yaptı. Kaymakam Murat Mete, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aksa Doğalgaz Müdürü Yusuf Demirtaş’a ve Şirket mühendisi Halil İbrahim Onyıl’a teşekkürlerini iletti.

ÖN HAZIRLIKTAN SONRA İLÇEYE DOĞALGAZ VERİLECEK

Doğal Gaz şirketi Müdürü Demirtaş'ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Yavuz, doğal gazın Sason için önemine değinerek çalışmaların bir an önce başlatılması gerektiğine vurgu yaptı. Doğal Gaz şirketi müdürü Demirtaş, İlçede ön hazırlık ve fizibilite çalışmalarından sonra ilçeye doğal gaz verilmesi için kolları sıvayacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.