ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE SEVENLERİ TARAFINDAN ANILD

Batman'da, Şeyh Süleyman Bağdu, vefatının 18. yılında Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze köyü Kanireva Zilan Türbesinde binlerce kişi tarafından anıldı.

Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Anma etkinliğine Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce kişi katıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlığa gelen Bağdu'nun sevenleri tarafından Yasin-i şerifler okundu, mevlit yemeği verildi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Şeyh Selman Bağdu, “Rahmetli babamın ebedi hayata intikal edişinin 18. Yıl dönümü olan seneyi devriyesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Mevlidi şerifimiz okutuldu, mevlit yemeğimizi verdikten sonra misafirlerimizi güzel bir şekilde uğurlayacağız inşallah.  Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerimiz geldi. Yaklaşık 3 bin misafirimiz geldi. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.