TAPULAR YAKINDA DAĞITILIYOR...

TAPULAR YAKINDA DAĞITILIYOR...

Bilim Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 17:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

2008 yılından bu yanan şehrin kaderini değiştirecek, yolları ve mesafeleri kısalatacak öte yandan şehrin trafiğini rahatlatacak 15 yıllık ‘Güney-Batı İmar’ çalışması için vatandaşlar, somut netice bekliyor. Belediye İmar Müdürlüğünden bilgi aldıkarını belirten Batman Tüm Emlakçılar Birtliği Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, 15 yıldır bekledikleri projenin artık son aşamaya doğru geldiğini ifade etti. Değirmeci, yakın zamanda törenle tapuların dağıtılacağının müjdesini verdi. Değirmenci ayrıca, yeni, imar alanlarındaki arazilere bu sene kimsenin ürün ekmemesi çağrısında bulundu. Aksi takdirde ürün ekilirse ana caddeler ve arayolların açılması  en az bir yıl daha geçiktirecektir.

“BATMAN ARTIK SADECE KUZEYE DEĞİL, HER TARAFTAN GELİŞECEK”

Batmanın makus talihi olan geçmişteki imar projelerinin aksine yeni projelerin şehrin tümünü kapsadığını belirten Başkan Değirmenci “Batman’ın ilk yerleşim yerinden hep kuzeye doğru imarlar açıldı ve şehir kuzeye doğru gelişim sağladı. Ancak, önceki Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz sayın Hulusi Şahin’in başlattığı yeni projelerle Batmanın, geri kalmış; Hilal, Bağlar, Beşevler, Çay, Yeşiltepe, Huzur, Güneykent, Karşıyaka, Çamlıca, Hürriyet, Seyitler ve İrmi bölgelerine fark gözetmeksizin herkese eşit şekilde 6 kat imar vermesi ile bölgedeki tüm mahalle sakinlerini sevindirdi” dedi. Ayrıca bu kadar geniş ve büyük projeyi o kadar düzenli ve sosyal donatı alanları çok türkiyede bir örnek projedir. Emeği geçen her kese Batman tüm emlakçılar derneği olarak teşekür eder. Başarıların devamını dilerim.

PROJE TAMAMLANMALI, YOLLAR  AÇıLMALI

Bu mahallelerdeki vatandaşların, Batmanı rahatlatacak olan bu projenin bitmesi, tapularının dağıtılması ve bununla birlikte yeni yollarla şehri rahatlatacak bir neticenin hayata geçirilmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.